donderdag 18 februari 2010

Input van ouders

Gisteravond zaten we met met een stel ouders bij elkaar om te kijken hoe we de kennis van hun beroepen in kunnen zetten om kinderen betere input te laten leveren bij onze AK/GS methode Topondernemers.
De kinderen krijgen binnenkort een workshop folders maken met een marketing insteek(verkoop van een product), interviewen, onderscheiden van verschillende soorten teksten, een cursus presenteren voor de groep en hoe zoek ik goed naar informatie. We misten naar aanleiding van een gesprek over A Whole New Mind een workshop waarbij de nadruk komt te liggen op ontwerpen en creativiteit. Vandaar dat we nog even doorzoeken naar een ouder die in de grafische wereld zit.
Een hele leuke en zinvolle avond waarbij we hopelijk voor de komende jaren een manier hebben opgezet waarmee we kinderen een rugzak meegeven die is gevuld met vaardigheden waar ze op het VO echt wat aan hebben.
Zat te denken om tussen de workshop rondes voor de leerlingen ook wat kinderen/ouders te vragen om een keynote te verzorgen. Hebben we gewoon een conferentie voor mini-mensjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten