woensdag 2 december 2009

Opstekertje voor in de pocket.

Wauw. Wat was het druk gister bij de afsluiting van het eerste blok Media in Overvecht tijdens de Verlengde Schooldag. De kinderen hebben er 10 weken opzitten en hun werkstukken konden ze gister aan hun ouder laten zien.
We waren wat onzeker over de opkomst maar uiteindelijk hadden we een groot lokaal vol met kinderen en hun ouders en overige geïnteresseerden. We stellen het ook erg op prijs dat Gerard Dummer de moeite nam om te komen. Dat was al geweldig zat.
We presenteerden wat werkstukken en lieten zien wat we in de club gaan doen waar Karim Amrani het voortouw in zal trekken. Zermooma sloeg aan en na wat gedronken te hebben lieten de kinderen hun werk zien. Kort, krachtig en qua tijd precies goed.

Daar kwam vandaag bij dat de kinderen onze cursus een cijfer mochten geven. Die werden geïnventariseerd (evenals de afsluitende les van gister)en vandaag aan ons door gegegeven. De kinderen gaven onze cursus een 8/9 en de organisatie was zeer te spreken over de presentatie. Yes!! Dat is toch wel een enorme opsteker. Het heeft wat bloed, zweet en tranen gekost maar we weten in ieder geval dat we op de goede weg zitten.

Dus even via deze manier: Lotte, Jeroen, Vincent en Karim(voor zijn betrokkenheid). We zijn echt oprecht blij met jullie inzet. Dank daarvoor. Het kan alleen nog maar beter worden.

Op naar blok 2: media voor groep 5 en 6.

2 opmerkingen:

  1. Graag gedaan Sanne! Jammer dat ik niet aanwezig kon zijn bij de afsluiting.

    Binnenkort ook maar eens brainstormen over de club? Ik zie vergelijkbare initiatieven en wensen elders in het land. Dat kan ook weer kansen bieden.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hee! wat leuk en lief!!!Mijn internet ligt er al een tijdje uit en heb dus 1000 mailtjes gemist. Maar leuk om te horen dat het goed ging. Op naar de volgende reeks!liefs,lotte

    BeantwoordenVerwijderen