woensdag 9 september 2009

De puntjes op de i.

We gaan de laatste week in voordat een enorm naschools carrouselmodel in de Utrechtse wijk Overvecht van start gaat. De organisatie van dit geheel betekende de afgelopen maanden voor MediaGenius vooral mensen zoeken, stagiaires regelen via de HU en zorgen dat de inhoud klopt zodat iedereen zorgeloos aan de slag kan.

We hebben mensen gevonden, we hebben de stagiaires. Volgende week starten we met een introles voor de groepen 7/8 op drie scholen. Die introles moet ervoor gaan zorgen dat kinderen zich in gaan schrijven voor deze Mediacursus. De week erna zitten er dan op dinsdagmiddag (2x) en op woensdagmiddag (2x)een set kinderen voor onze neuzen die wachten op hun eerste echte Verlengde Schooldag.

Gelukkig is niet alles nieuw voor ons gezien we in het afgelopen jaar al een keer zo'n project gedraaid hebben. De tijd vliegt vaak voorbij en het is vaak moeilijk om op tijd weer klaar te zijn.
Tricky is ook het midden vinden tussen vermaak en educatief. De kinderen hebben al de hele week op school gezeten en krijgen nu nog meer input. Niet teveel dus. Het moet vooral leuk blijven.

De komende weken plaatsen we onze ervaringen op deze blog en op deze manier kan iedereen de vorderingen volgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten